Treniraj trenera

Edukacija nastavnika razredne i predmetne nastave, psihologa, pedagoga, logopeda i edukacijskih rehabilitatora u osnovnim školama te odgajatelja u vrtićima o efikasnim načinima prepoznavanja i suzbijanja rodnih stereotipa.

Pokreni aplikaciju
Treniraj trenera
Illustration yellow-flipped

Vodič kroz platformu – kako koristiti platformu

Interaktivna platforma vodi vas kroz realne situacije i potiče na razmišljanje o rodnim stereotipima u svakodnevnom radu. Kroz logične korake objašnjava se pozadina svake situacije te vam se nude preporuke kako postupiti, što reći, kako reagirati.

Illustration yellow

O programu

Jednakost IN – Stereotipi OUT je obrazovni program razvijen za nastavnike i stručne službe u osnovnim školama, te odgajatelje u vrtićima s ciljem lakšeg prepoznavanja pristranosti i rodnih stereotipa. Program je prilagođen za online provedbu. Sastoji se od interaktivnih digitalnih karata koje opisuju uobičajene situacije kojima se podržavaju rodni stereotipi, potiču diskusiju i opisuju razloge koji dovode do uobičajenih reakcija. Dodatno, kroz kratke filmove se prikazuju situacije u školskom okruženju kako bi se razvio što vjerodostojniji doživljaj situacije. Karte i video služe kao podloga za diskusiju u potrazi za odgovarajućim rješenjem u sličnim situacijama.

Više
Image

kinemaster download kinemaster kinemaster for pc Ativador Windows 8, 8.1   . ativador off

ice 2019